Met Annick Van Cleef

Online vanuit een Corporate Communicatie blik en oog voor PR. Het online verhaal klopt en is in lijn ongeacht de keuze voor device of de nog immer heerlijke en onontbeerlijke print. Als Interim Communicatieadviseur en Scrum Master zet ik projecten neer voor de Rijksoverheid en profit organisaties. Hierbij schroom ik niet om de inhoud in te gaan, maar bewaar ik ook het overzicht om samen te werken aan het eindresultaat en het uiteindelijke gebruik.

Annick-Van-Cleef-Interim-Communicatieadviseur

Ik heb ervaring in de automotive branche, eventbranche, financiële dienstverlening, pensioenbranche en de Rijksoverheid. Hierdoor ben ik thuis in de commerciële en in de ambtelijke wereld.

Met Annick is er voor u als interim Communicatieadviseur, Projectmanager, Scrum Master of voor coaching van uw managementteam of medewerkers op het gebied van online communicatie of social media.

Communicatie is mijn vak en energie. Ik heb de helikopterview zodat externe en interne communicatie samenkomen en elkaar versterken. Bouwen, ontwikkelen, neerzetten, creëren zijn termen die bij mij passen en die volledig tot hun recht komen in een organisatie die een rode draad zoekt of al volgt en zo werkt aan de eigen reputatie. Uit het inzetten van de (nieuwe) mogelijkheden van media in zowel externe als interne communicatie haal ik mijn energie en kan ik mijn creativiteit kwijt.

Met Annick zakelijk

Ik heb een voorliefde voor Corporate Communicatie omdat dan alle zaken die communicatie heten samen komen. Online Media, waarvan Social Media een onderdeel is, zijn hierbij mijn favoriete communicatiemiddelen. Functioneel gaat wel boven toeters en bellen, een in te zetten medium is pas echt interessant als het gebruikt wordt en er een reden is om dat te doen.

Met Annick

Ik woon in Amsterdam, reis graag, vooral naar Spanje, maar ook ver daarbuiten. Ik spreek mijn talen, Nederlands, Engels, Spaans, vloeiend, ben het Duits aardig machtig en doe een leuke poging in het Catalaans.
Geen typisch Communicatiemeisje, nuchter is meer mijn omschrijving.

Met Annick afspreken?

Bel, e-mail, Twitter of Facebook Met Annick. Na een persoonlijke kennismaking en een inventarisatie van uw wensen en doelstellingen ontvangt u een begroting op uur- of projectbasis.