Referenties


““Ik kende Annick al een beetje toen ze bij ons kwam. Ze voldeed precies aan de verwachtingen. Verstand van zaken, snel leveren, zowel schrijvend als denkend. Specifieke opdracht was ook anderen meer te leren over haar specialismes. Dat deed ze perfect, langs de lijn van het dagelijkse werk. Bovendien een leuk en sociaal mens!”.”

— Manager Concerncommunicatie en Digital Marketing Belastingdienst,
Boudewijn Dominicus


“Annick is een heel prettig mens om mee samen te werken. Klantgericht en met verstand van zaken. Ze combineert strategisch inzicht met hands on mentaliteit. Was als ingehuurde specialist uitstekend in staat om samen te werken met RWS-ers en stuurde daarnaast succesvol het communicatiebureau aan. Resultaat: een communicatieproduct om trots op te zijn!”

— Hans Eenhoorn Senior Strategy Advisor Rijkswaterstaat


“Annick heeft in 5 maanden tijd een volledige make-over van onze website gerealiseerd, waarin zij als webmaster diverse bureaus heeft aangestuurd. Annick heb ik leren kennen als een echte vakvrouw, prettige en lieve collega. Naast onze website heeft ze ook een social media strategie geschreven en uitgerold – en zelfs ons MT enthousiast gekregen voor Twitter! Annick maakt zich makkelijk een nieuwe werkomgeving en bijbehorende materie eigen, blijft ‘cool’ in stressvolle situaties (deadlines) en is een harde werker. Een topper in het vak!”

— Communicatie Coördinator Ruimte voor de Rivier
Jade Wissink


“Annick maakt het verschil.”

— Directeur Financiële Markten bij de Generale Thesaurie en plaatsvervangend thesaurier-generaal
Mevrouw drs Gita Salden


“Annick is een enthousiaste en daadkrachtige online media adviseur. Ze heeft verstand van alle mogelijke nieuwe media en zet deze kennis om in actie. Het is erg prettig om Annick in je team te hebben.”

— Hoofd Programmabureau Wijzer in geldzaken/ Ministerie van Financiën
Olaf Simonse


“Annick werkt snel, gestructureerd en zeer zelfstandig. Ze heeft gezorgd voor een vliegende start van het opzetten van een nieuwe website en het samenvoegen van diverse websites tot een website. Ik heb altijd zeer prettig met haar samengewerkt en zal dat in de toekomst zeker nog eens doen.”

— Communicatiemanager PGGM, Debbie Schouwenaar


“Als onderdeel van het ontwikkelteam voor de websites BPFSchilders, Infodesk en PGGMRegelingen heb ik veel samengewerkt met Annick. Ze werkt efficiënt, pragmatisch en heeft alle vaardigheden om snel tot een goed resultaat te komen.Annick heeft de kracht om door te zetten en kan goed strategisch vooruitdenken. Op het gebied van Online Communicatie is Annick echt een topper!”

— Senior (SharePoint) Software Engineer
Martijn Gribnau


“Annick is een gezellige collega, voor wie geen moeite te veel is. Ze is servicegericht, kordaat en praktisch ingesteld. Als je (Met)Annick om een boodschap stuurt, kun je ervan op aan dat het snel en effectief gebeurt.”

— Relatiemanager at Wijzer in geldzaken/ Ministerie van Financiën Sasja van der Knoop


“Annick is a very pleasant person to work with. She is a hard worker with excellent social and communication skills and able to adapt to new situations, teams and projects very quickly. She is ambitious and likes to work on interesting and challenging projects but she is also hands on and gets things done. It was very nice to work together, business like and on a personal level.”

— e-Business Manager at Volkswagen Pon Financial Services
Nicole van der Honing